Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Unionsoppløsningen i 1905.

  Gratulerer med 100-årsfeiringen som et selvstendig land og rike.

  Det er i dag 100 år siden Norge fikk sin selvstendighet og Carl Berner på Stortinget leste opp et 19 linjers brev hvor det ble erklært at Oscar den ll av Sverige ikke lenger var konge i Norge. Således ble statskuppet i 1905 en suksess.


  Men skåren i gleden er at dagens Stortingspolitikere ikke holder av og følger Norges Grunnlov- som de avla en ed på å følge, inne på vårt Storting. Nå vil de sannelig gjøre et statskupp for å innlemme Norge i en fremmed stat, EU stikk i strid med eden de avla.

  Derfor er det desto større grunn til å FEIRE denne 100-årsdagen med pomp og prakt som en nasjonaldag verdig av de aller ypperste som noen sinne er blitt feiret!

  FME

  Professor Aarebrot


  Det er med bekymring vi observerer at Bondevik som er Statsminister nå bare vil ha en markering av denne for oss meget viktige dagen. Det er en stor skam! Bondevik vil heller ha en internasjonal tilnærming og feiring, ja det forteller oss det meste! Fremmede krigsskip er kommet inn Oslofjorden for å være med i Bondeviks private feiring. Dette er et hån mot nasjonen.  Hovedsiden
  Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 7.Juni 2005 07:43:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no