Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • GRATIS tellerskritt med TELIO.

  Si opp Telenor med øyeblikkelig virkning. Telenor stengte av vår e-post. De hevdet at e-posten til oss var virusbefengt. VI har telenors virusfilter til 27,- pr mnd. Sannheten om Telenor er at de har sluppet inn "virus- ormer" i vår datamaskin for å ta rotta på vår virksomhet.

  Men de vet jo ikke at FME sitter bak spakene her. Så de prøvde seg. Så Telenor farer så absolutt ikke fram slik reklamen tilsier, jfr du er så trygg hos dyktige Telenor, vi har virusfilter osv. Dette viser hva Telenor bruker sin kompetanse til. Vi oppfordrer alle som leser dette å skifte over til TELIO.

  Har Telenor andre motiver for å stenge e-posten vår? Jo, ser ikke bort ifra at JA-siden har klaget på enkle e-poster ifra oss om korrupsjon hos våre politikere. FME sendte en enkelt e-post til en lakseeksportør som svarte oss med et surt brev hvor det stod at det bare var flott at vi ble boikottet av norsk media. Dette brevet vil vi offentliggjøre her snart.

  Storparten av næringslivet, og da særlig
  lakseoppdrettsnæringen er JA folk. Lakseoppdretten er i særdeleshet en vederstyggelighet som forpester våre fjorder og ødelegger den nord-atlantiske laksestammen vår.

  Dette vet forretningsmannen Gjelsten mye om. Han startet en aksjon for å redde laksestammen vår. Og det betyr at samtlige fiskeoppdrett i Norge må legges på land. Det er et folke-krav!

  Gratis tellerskritt med www.TELIO.no også i utlandet.


  Hovedsiden
  Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 15. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforræderi.no