Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 •  

  Politiet i Sankt Petersburg la merke til en familie som ifølge etterforskningen opprettet en kanal for illegal transport av syriske statsborgere til Norge.

  Den russiske 5. TV-kanal melder at det var en skikkelig familiebusiness. En viss Vitalij Generalov startet ved hjelp av slektninger fem firmaer som de registrerte invitasjoner for folk fra Syria gjennom. Folkene fikk arbeidsvisum og kom til Sankt Petersburg. Senere reiste de fra Russland til Norge på jakt etter bedre liv og større stønader.

  Jelena Dunajeva, overhode for Russlands migrasjonstjeneste i Sankt Petersburg og Leningradskaja oblast, sier at "borgerne som reiste inn med visa de fikk takket være slike invitasjoner, spredte seg over landet. Dem finner man i forskjellige russiske regioner, og i følge den russiske loven krenket de migrasjonslovverket".

  Anne Marie Gjølme & Øyvind Nordsletten.

  © Foto: Stanislav Lvovskij

  Norges tidligere ambassadør i Russland: man må ikke stenge grensene i Europa

  Da en strøm av syrere som egentlig skulle arbeide i Sankt Petersburg i samsvar med dokumentene sine styrtet til grensen til Norge, informerte migrasjonstjenesten i Murmansk sine kollegaene i Sankt Petersburg om dette.

  Jelena Dunajeva bekrefter:

  De sendte informasjon om at det kom fram utlendinger med disse visa. Vi sjekket de nevnte firmaene, og nå løser man et spørsmål om å reise en straffesak.


  Les mer: http://no.sputniknews.com/verden/20160127/1221421/sankt-petersburg-norge-illegale-innvandrere.html#ixzz3yx8pBvdm

  FME
  Admin

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 12. Apr 2011 13:03:35 PM http:/www./landsforræderi.no