Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Senterungdommen tar lærdom (SU)

  Fme har brakt i erfaring at SU har tatt etter de "store". Nå kan du lese hva SU skriver om FME. Nå har SU brukt samme taktikk som Senterpartiet, NRK og Nei til EU.

  Det er oppsiktsvekkende å registrere at Sp har de samme meningene som NRK all den stund de er så velsignet glade i vennene til avdøde terrroristen Y Arafat.

  Vi registrerer for øvrig at det nå i Sudan har vært kriger som alle andre steder i Europa og i Russland. Hva er fellesnevneren? Jo alle steder er det muslimer som står for nedslaktingen. Og hvis vi tenker tilbake på Kosovo og Serbia, jo der var også Statsminister Bondevik ute og løftet muslimene fram til seier mot S. Milocovitch. Stadig er lille Norge med på et verdensomspennede stormannsgalskap, og "priser Herren"? Nå var Bondevik nylig ute og "priste Herren" igjen, og nå fant han garantier for 1,5 milliarder til Sudan. Er det muslimene som atter en gang får penger?
  Hvor skal dette ende?

  Her er innlegget som senterungdommen har skrevet om FME. Av:Benedikte Pryneid Hansen, internasjonal leder Senterungdommen


  FME

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 21. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no