Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Streik og arbeidsplasser.

  Streiken nylig har media gjenspeilet med en manglende faktor, som ofte ellers. Denne vinkling er da noe pressen ikke ønsker å belyse?

  Nå vet vi at Svenskene alltid har prøvd saker og ting, og så har Norge kommet diltende etter. Streiken handlet ikke om penger, men om forbundenes hunger etter flere medlemmer.

  Nå er det fra Svenskene snudd tvert om på det åpne arbeidsmarkedet, slik at hvem som helst (utlendinger) ikke lenger kan komme dit og "jobbe ræva" av seg slik at "svensken selv" ble fri for arbeide.

  Nå har det i Norge vært holdt stillt om dette, men det ser ut for at folk tenker litt "i boks" selv? Nå ser det mørkt ut siden det ble foreslått at polakkene bare kunne strømme inn her og forsyne seg?

  Nå har Tyskland hatt stengt av denne muligheten og det er ikke lenger mulig for en polakk å komme til Tyskland å ta seg arbeide. Det er syvende året at Tyskland har vært så flinke å fått til denne ordningen.

  Nå kan nordmenn bare se langt etter sine arbeidsplasser, det blir riktignok magre år fremover kanskje hele sju magre år?

  Hvem firma som helst kan komme til Norge og starte opp. Ingen kan hindre bedriftseiere i polen å søke på anbud. Får dem anbudet kommer dem oppover til Norge.

  På siste EU måling var det en klar seier for NEI- siden. Nå viser det seg at unge menn tenker selv, de sier NEI til EU. Det er dem nødt til hvis dem vil beholde arbeidet, huset, tilhørigheten trivselen og tryggheten. STEM NEI TIL EU!!

   

   

   

   

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 21. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no