Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • En milepæl i Norgeshistorien

  Folkeaksjonen gikk "gjennom lydmuren" den 26. mai, hvor Nrks medarbeidere plutselig ble fryktelig taletrengte. Vi hadde forsøkt i fem stive måneder å få disse "lakeiene" i tale vedrørende Norges Grunnlov i forbindelse med avgivelse av suverenitet og innlemmelse i en fremmed stat, EU.

  Et under skjer gjennom NEI til EU i Finnmark, Cecilie Hansen som er formann i Finnmark Nei til EU syntes om vår profilering.

  Men lakeier som er for EU i NrK likte dette meget dårlig og forvridde utsagnet til Cecilie Hansen til det ugjenkjennelige, akkurat i stil med Nrks journalistikk å forvrenge alt dem ikke har det samme syn på.

  Nå var Nrk ikke mindre frekk enn at dem sendte ut en pressemelding med to ting for øyet, å skade Cecilie Hansens person og latterliggjøre FME, Folkeaksjonen Mot Eu-medlemskap.

  Det het seg nå at NEI til EU var helt enig i FMEs uttalelser om at alle som stemte Ja til EU å være landssvikere. Dette er sannheten om NRKs journalister. Dette er så skammelig at dem burde bli sparket ifra jobben. Jarl Hellesvik, Hammerfest har noen fortreffelige innlegg på :Vesterålen Online (klikk her) i denne forbindelse, og klikk her, og her! Det er grundig dokumentert hva nrk driver på med.

  Hvis FME får høre at noen i denne saken angriper Cecilie Hansen i NEI til EU i Kirkenes, da skal det bli månelyst! Vi kommer personlig til å involvere oss for å forsvare henne.

  Vi har friskt i minne den forferdelige trakasseringen Nrk var med på mot Synnøve Fjellbakk Taftøe som arbeidet i UD.

  FME vil med ARGUSØYNE følge med i ALT NRK foretar seg videre i NEI TIL EU SAKEN!

  Øyvind Aarsnes
  Lars Rønbeck
  Bjørgulf Mortensen

   

   

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 21. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no