Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Erna S i Høyre er en global overdose.

  Til det norske folk!
  Ved å lese og se hva Høyre står for, så er det akkurat samme giften som AP. Hvorfor?

  Jo, fordi Høyre og AP er medlemmer av den samme "rundkjøringen" inne på Stortinget, under navnet Europabevegelsens Stortingsgruppe.

  For de av dere som ikke har fått dette med dere, de er samme "ulla hele bengen". De gir ikke opp kampen om å få Norge inn under fremmed herredømme, les Adolf Hitlers RIKE, EU. Dette er ikke gode krefter, men en krigsmaskin og en dødsskvadron.

  Av våre 169 stortingsrepesentanter er ca 144 med på sviket mot Grunnloven og det norske folk. Ja-sidens rebeller respekterer ikke folkets NEI til EU og EØS. Gro enda signerte EU avtalen på øya Korfu, før avstemningen i 1994.

  Få kastet samtlige som er med i denne landssvikerforeningen, Europabevegelsen- ut av Stortinget, som har forrådt det norske folk ved å arbeide for en skjult agenda. Som er en NY verdensordning bak vår rygg inne i Nasjonalforsamlingen.

  De har allerede sendt våre soldater i en krig som nordmenn ikke har godkjent. De lager våpen og dreper masse uskyldige individer ute i verden, sist i Libya. 588 bomber traff målene, skrøt Bart Eide av, som da var forsvarsminister. Norske F 16.

  Her kan dere ved selsyn se avstemningen hvor Erna Solberg stemte for å endre Grunnloven. Å endre Grunnloven imot folkets vilje er landssvik, og kan straffes med bøter og fengsel i opptil 8-21 år. Å pakke forræderiet inn i smart jus, gjør ikke brotsverket mindre straffbart, jfr Straffelovens §330 og 83.


  Folkeaskjonen Mot Eu-medlemskap

  Følg min anbefalning om dere ønsker at nordmenn skal ha selvråderett over egne resursser og landområder, STEM

  NORGESPARTIET- jeg blir selv med på denne operasjonen, slik Grete Faremo bruker å si, men jeg gjør det for landets skyld, ikke min egen! Nå er ikke jeg så viktig her, men at Norgespartiet får hvem som helst inn på Stortinget- og da mener jeg at selveste Steinar Bastesen ville være tusen ganger bedre enn en globalist!! Så lenge Kartellet og frimuereriet styrer på tinget, finnes ikke folkets vilje.

  Gå til valgurnene og stem, husk- glem Europabevegelsen og frimurerne! Ikke lån ditt øre til nazistene på Stortinget i dag!

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 29. Jan 2013 10:03:35 PM http:/www./landsforræderi.no