Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 •  

  Mafiaen i Eiker

  ISBN 978-82-92395-23-3


  Freddy  Kristoffersen

   

  Den folkekjære trekkspilleren og sangartisten Freddy Kristoffersen ble borte fra offentligheten i begynnelsen av 1990-tallet. I mange år var han fast innslag i NRKs populære «Ønskekonserten» på mandager. Hvem husker vel ikke «Drømmen om Elin», «Livet i Finnskogen», «Rosa på ball», «Dansen på Måkeskjær», «Husker du den gang», «Calle Schewens vals», «Alle vakre jenters hambo», «Kostervalsen» og mange, mange flere.

  Så ble det bråstille! Trekkspillet lå lydløst på hylla. «Mafiaen i Eiker» hadde satt en stopper for den glade musikanten. Noen hadde rett og slett tatt Freddy Kristoffersen. Knekt ham for godt. En gruppe personer smittet av maktsyke, og med de usynligste allianser og tråder seg imellom, hadde en agenda som ødela mange familier i distriktet. Blant dem finner vi Freddy Kristoffersen og hans familie. Det handler om det som på folkemunne må sies å være maktovergrep. Impliserte finner vi både i bank, kommune og rettsvesen. Mange er også frimurere. Nå forteller Freddy Kristoffersen sin historie. Og han takker sitt publikum.

  Forlaget melder at Freddy Kristoffersen døde en måned etter at boka kom ut.


  FME

   

   

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 12. Apr 2011 13:03:35 PM http:/www./landsforræderi.no