Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Folket må ta tilbake makta.

  Det er i dag blitt værre og værre på Stortinget. Når vi i dag har kunnskaper om at det begredelige flertallet som besitter stortinget, kommer fra ja-siden har vi et stort konstitusjonelt problem, nettopp av den grunn at vi har et NEI i folket. Dvs det samme som at stortingets sammensetning skal avspeile demokratiet, nemlig folkeflertallet- som er demokratiet.

  Men nå ser dere at det er et skjult spill som foregår på tinget. De sitter og fremhever seg selv, dvs en skjult makt styrer hele stortinget og Norge bak vår rygg. Det er hva som har skjedd siden 10. januar 1940- da statskuppet var et faktum.

  Det skjedde ved daværende fhv stm J Nygaardsvold. Som rømte til England med gullet og Kongen vår. Egentlig har vi ingen konge lenger.

  Altså skal der sitte et flertall for NEI til EU på stortinget. Derfor oppfordrer jeg NEI til EU og ALLE aviser om å skrive om dette hver dag på førstesiden, inntll endring skjer i h.h.t. demokratiske prinsipper. Da de innførte denne §93, tok de seg til rette uten å ha folket i ryggen på Stortinget. Derfor må de som har bedrevet dette få en riksrettssak på nakken, intet mindre.

  Husk å lese denne info om hva som har foregått og som foregår inne på stortinget i dag.

  Vårt "demokrati" på stortinget er gjennomsyret av landsforrædere, de bryr seg ikke om nasjonens interesser.


  Men de som stemte nei på Stortinget til å endre §93 for å få Norge inn i EU sitter trygt, de er gode nordmenn.

  Merk dere at demokrati er skrevet i anførsel, fordi vi ifølge disse avsløringer ikke har et demokrati i Norge, fordi JA-SIDEN i EØS avtalen er representert av mindretallet som således overkjører demokratiet. Det korrekte er jo at NEI-siden skulle hatt makten på Stortinget. Denne gale viljen vi ser her kommer fra frimurerne, som altså har ulovlige roller utenfor Stortinget.

  Hvem er det som har makten og æren? Jo, det er Stalin som styrer landet vårt og det har russerne gjort hele tiden etter statskuppet i 1940- AP er hovedaktøren bak dette sviket- og er også skyldig i avkristningen som har skjedd i våre hjem.

  Det er folket i Norge som er sjefen i endringer av konstitusjonen, IKKE korrupte politikere, jfr frimurere!

  Derfor er det at eu-dirketiver trees nedover hodene våres. Hva skal vi gjøre med det? Jo. folk må ta anstøt av dette å gå i strupen på galningene på stortinget.


  Riksrettssak  Vennlig hilsen

  Bjørgulf Mortensen

  Her får du kontakt med meg

  Folkeaksjonen Mot Eu Medlemsskap

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 5. Mai 2010 13:03:35