Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

   


 • Det er brann på nettet. Denne brannen klarer ikke mannskapene å slukke. Europabevegelsen har satt i gang brannen, og nå står hele Stortinget i "brann".

  Konsekvensene av Europabevegelsen's lobbyvirksomhet på Stortinget siden 1949 er mange. Her og et lite eks. på hvor ille det kan bli.

  Europabevegelsen "lekte" med meget brannfarlig materiale, Norges Grunnlov av 1814. Siden 1968 har denne bevegelsen lekt med ilden. Folket har to ganger sagt nei til å leke med denne ilden, første gang i 1972 og andre gang i 1994. Men det nytter ikke? Så nå må hele folket i arbeid for å slukke brannen som kan få katastrofale følger. Vi kan komme i skade for å miste råderetten både på land og vann- hus og hjem, hvis alt dette blir svidd av. Carl Ivar Hagen, FrP sier det ikke gjør så mye fordi han har kjøpt seg hus i Spania.

  Som om ikke dette var nok har Europabevegelsen anbefalt det norske folk å boikotte Tine Meieriers produkter siden dem er imot EU. Leder Svein Roald Hansen i Europabevegelsen har med dette kastet "bensin" på bålet som nå tar om seg i å bli en katastrofebrann. Hansen uttalte at han hadde sluttet å drikke melk fra Tine Meierier. Folkeaksjonen sitter nå med beviser for at Tine Meierier er for Norsk medlemskap i EU, altså det motsatte av det som hevdes i media.

  Ganske nylig vi skriver 17 feb. 05- da fikk vi servert sannheten om Tine Meierier. Sjefen i Tine har gått av etter avsløringen om at Tine skal ha påvirket en kjede til å fjerne Synnøve FIENDENs produkter fra hyllene. Dette som et ledd i å selge mer av Tines produkter. Opinionen reagerte med å slutte å kjøpe Tines varer. Det er vel ikke annet å vente?

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot Eu-medlemskap.

  Siden ble sist oppdatert 18. Mars 2004 23:39:35 http://www.landsforræderi.no