Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

  Votering for EØS i 1992

 • EØS-avtalen et historisk bedrag

  I følge Norges Grunnlov er EU-lovene som er innført til landet under dekknavnet "EØS-avtalen rettsstridig. Gro Harlem Brundtland er hovedansvarlig for dette. Folket ble ført bak lyset når disse ble innført til Norge som gjeldende lov.

  Våre stortingspolitikere har ikke myndighet til å innføre annen lov til landet uten folkets samtykke.

  Men dette er blitt gjort stikk i strid med grunnloven og mot folket. Norges Grunnlov er i dag mer eller mindre "forbudt" å snakke om i media. NRK og resten av riksmedia er Europabevegelsens lakeier . De holder skjult det som er viktig for folket helt bevist, dette har vi mange eksempler på.

  Bare for å ta de 2 siste. Den 7 juni 2004 ble Erna Solbergs Grunnlovsendringsforslag nedstemt i Stortinget på grunn av at endringsforslagene var rettsstridig. Høyre var det eneste partiet som stemte for at Grunnloven skulle forandres stikk i strid med Grunnlovens prinsipper, slik at det skulle bli lettere for et flertall i Stortinget å "melde Norge inn i EU".

  Frekkhetens nådegave fra Solberg er på lik linje med Gro Harlem Brundtland. Det ender vel opp med at Erna også må "rømme til Frankrike".

  Dette historiske politiske nederlaget og bedraget fra Høyre har et samlet riksmedia lagt fullstendig lokk på. Rettsstridige handlinger tåler ikke offentlighetens lys. Det andre eksempelet på riksmedias "taushetsplikt" er unnfallenheten til å opplyse folket om vedtaket i stortinget mandag den. 14 juni 2004 om eiendomsretten - at retten til vannkraftressursene fortsatt skulle være folkets eiendom ble nedstemt da Fremskrittspartiet stemte sammen med Høyre, KrF og Venstre.

  Samarbeids-regjeringen klarte altså å overtale Fremskrittspartiet til samarbeid for å gjøre statskraft til et aksjeselskap - og derved åpnes det for salg av arvesølvet vårt til private via Børsen. EØS-avtalen er et psykopatisk overgrep mot det Norske folk. Dersom Europabevegelsen tror at de skal klare å "fryse Vikingene" inn i EU via strømregningen tar de fullstendig feil.

  Det kommer et Skjebne valg i 2005 og da skal Europabevegelsens Lakeier (140 stortingsrepresentanter) ut av Stortinget for de har bedratt det Norske folk ved at de har trampet vår grunnlov ned i dritten. Dokumentasjon på dette finner dere på Folkeaksjonen mot EU-medlemskap sine nettsider : http://landsforraderi.123webhotell.no

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Øyvind Aarsnes
  Bjørgulf Mortensen
  Lars Rønbeck

  Her kan du lese hvilke partier som ville bestemme over at Ola og Kari IKKE skulle få være med på å stemme over om EØS avtalen skulle innføres i Norge. Dette er ikke mindre enn frekt og freidig. Det er bare å notere seg at det kun var 2 stk i FRP som stemte imot, det var Vidar Kleppe og en til fra FRP. Hva forteller det oss om Fremskrittsparitet? Jo, dem er for EU.


  Votering for EØS avtalen i1992.

   

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 19. juni 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforræderi.no