Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Demokrati

  Vi sier at et land har demokrati når folket i landet er med på å stemme over hvem som skal bestemme og styre i landet. Demokratiet når det fungerer som det var ment- er den mest humane styringsform hvor individene fritt kan velge mellom partier som stiller til valg.

  Men det er et dilemma i dette. Hvis man ikke har skikkelige politikere å stole på, så kan et demokrati bli som det motsatte, nemlig teokrati. Hvordan det går an?

  Jo, hvis du for eks. tar vårt Storting og ser hva som har skjedd der, så får du se at vi i Norge ikke har hatt noe demokrati, skal vi sette et navn på det- vil et skinndemokrati være det nærmeste vi kommer. Altså et luftslott's demokrati. Vi stemmer jo på kjente parti som besitter posisjoner inne på vårt Storting, men hvem har vel hørt om Europabevegelsen? Så vidt vi vet er det ikke noe registrert lovlig parti på det norske Storting med det navnet.

  Bevisene er her klikk! og her klikk!

   

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot landsforræderi.

  Siden ble sist oppdatert 21. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no