Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Nrk -løgnene
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Riks-medias og Riks-pressens løgnpropaganda

  Det Norske folk "blir ført bak lyset" i EU-saken. Et samlet riks-media og rikspresse med NRK i spissen bedriver en manipulerende og skitten løgnpropaganda overfor det Norske folk.

  Alle de såkalte "meningsmålingene" for eller mot "EU-medlemskap" er ikke reelle eller representativ for undersøkelsen under noen omstendighet. Skal en slik meningsmåling være troverdig, må spørsmålet stilles riktig.

  Folkeaksjonen Mot EU-medlemskap har foretatt flere meningsmålinger ved å stille følgende spørsmål til tilfeldig utvalgte fra telefonkatalogen.

  Ønsker du at Norge eller noen del av riket skal bringes under fremmed herredømme eller innlemmes i annen stat, eller at noen del av riket løsrives slik at vi mister råderetten over alle våre naturressurser og bli styrt helt og fullt i fra Brussel ?

  95% av de spurte svarte : Hvis dette er sannheten ved et eventuelt medlemskap i EU er det utrolig at noen i det hele tatt sier JA til noe så destruktivt og skadelig overfor vårt land.

  Det norske folk er ikke blitt informert om hva et eventuelt "EU-medlemskap" innebærer i praksis. Siden folkeavstemningen om EU i 1994 har "Ja-eliten kjøpt opp mesteparten av landets aviser. Schibstedt, A-pressen, og Orkla- Media eier i dag mesteparten av landets aviser, og som vi vet bedriver NRK den største EU-reklamen i historien betalt av det norske folk, j.f.r lisenskontigenten.

  Disse kapitalkreftene er bare interessert i en ting, og det er penger og atter penger. Om Norge skal bestå som en selvstendig og suveren enhet er rivende likegyldig så lenge kapitalistene bare tjener enda mer penger. Pengene kommer foran menneskeverdet. Dette er den hele og fulle sannhet bak egeninteressene ved et EU medlemskap.

  Det er på høy tid at det norske folk blir informert om bedraget som er i ferd med å utvikle seg mot folk og land. Det er en stor skam og et bedrag mot landets innbyggere at riks-media og rikspressen ikke forteller folket sannheten om hva et eventuelt "EU-medlemskap" vil innebære for vårt land.

  Landsforræderi er det rette ordet å bruke her. Ja faktisk talt det finnes ikke et mer dekkende ord i en så alvorlig sak.

  Jeg vil derfor oppfordre alle som leser denne avisartikkel å slutte å kjøpe disse "søppelavisene" og løgnpropaganda-avisene fra Akersgata. Jeg håper at De som har lest dette, vil være med å bidra, sende inn til avisredaksjonene leserbrev som oppfordrer redaktørene til å begynne å skrive på lederplass om sannheten og konsekvensene av et eventuelt EU-"medlemskap" for Norge.

  Øyvind Aarsnes

  Folkeaksjonen Mot EU-medlemskap

  http://landsforraderi.123webhotell.no

   
  Nrk lyver så det renner, derfor ikke betal lisensen!

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 06.okt. 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforræderi.no